Запознайте се с нашия екип

Екип от медицински специалисти, посветил усилията си на здравето на своите пациенти, като им осигурява най-добрата лабораторна диагностика, основаваща се на задължително качество, гарантирана точност, своевременност, етичност, на достъпна цена и удоволетвореност.

Unidiamed
Unidiamed decorationUnidiamed decoration

Качество

Ние от екипа на лаборатория UNIDIAMED разбираме, че зад всеки биологичен материал и резултат от изследване стои един човешки живот. Ето защо се стремим да предоставим обслужване и продукти с качество без компромис—без грешки, навреме, 6 дни в седмицата. За да гарантираме това, ние използваме и прилагаме:

Апаратура

Апаратура

Работим с най-съвременна апаратура и реактиви за диагностични анализи на водещи фирми в областта на лабораторната диагностика - Beckman – Coulter Olympus, Beckman – Coulter Access, Siemens, Diatron, Olympus optical, EKF Diagnostic. Инсталирането и поддръжката се осигурява от оторизирани сервизи на фирмите производители.

Апаратура

Качествен контрол

В лаборатория UNIDIAMED е въведена система за ежедневен вътрешен лабораторен контрол на всички извършвани анализи. Непрекъснато участваме в Националната система за външна оценка на качеството с придобиване на актуални сертификати.

Апаратура

Сигурност и безопасност

Вземането на кръв се осъществява чрез индивидуална затворена система вакутейнери, осигуряваща необходимата надеждност на резултатите, сигурност за пациента и обслужващия екип. За най-малките ни пациенти използваме специални микротейнери и автоматични игли, благодарение на които болката от убождане е минимална. Вземането на друг биологичен материал се извършва с помощта на стерилни контейнери и среди, съобразени с вида на пробата, гарантиращи правилното им съхранение и транспортиране. Всички използвани консумативи и биологичен материал се унищожават в оторизиран екарисаж.

Апаратура

Лабораторна
информационна система

Лабораторната информационна система Нисет– Лаб "Експерт" дава възможност за създаване на интегрирана вътрешно-лабораторна система за цялостна организация на работата. Предимства са: бърза регистрация и обработка на медицинската документация, връзка между апаратурата и информационната система,генериране на справки и журнали, създаване на електронно досие на всеки пациент и възможност за получаване на резултати по Internet./ за пациенти—чрез генериране на уникален цифров код, който се получава в лабораторията, а за лекари—достъп до резултатите на техните пациенти чрез личен идентификационен номер и парола.

За медико-диагностична лаборатория Унидиамед - Благоевград

Unidiamed

Нашата визия

Екип от медицински специалисти, посветил усилията си на здравето на своите пациенти, като им осигурява най-добра лабораторна диагностика, основаваща се на задължително качество, гарантирана точност, своевременност, етичност, на достъпна цена и удоволетвореност.

Unidiamed

Нашата мисия

Да бъдем водещи в предлаганите диагностични тестове, информация и обслужване.

Unidiamed

Лоялност

Истината е ключа към нашия успех. Нашите действия и решения са посветени единствено и само на истината. Ние сме честни и откровени към своите пациенти и помежду си.

Unidiamed

Отговорност

Като екип и всеки поотделно, ние поемаме пълна отговорност за действията си и последиците от тях във всичко, което правим. Стремим се да продължаваме да се усъвършенстваме, вярвайки, че компетентността, сигурността и взискателността приобщават към работна дисциплина, която е залог за най-добри постижения.

Unidiamed

Колаборация

Ние вярваме в колективните усилия и в неограничените възможности на съвместната енергия. Още от създаването на лабораторията работим и непрекъснато разширяваме сътрудничеството си с водещи специалисти от различни области на медицинската диагностика в България и Европа, утвърдени лаборатории и специализирани медицински центрове. Това дава възможност на нашите пациенти да направят на място всички назначени изследвания, без да губят време и да получат резултати в най-кратки срокове, с максимално качество.

Връзка с нас

Работно време

Пон-Пет
07:30 - 18:00

Събота:
08:30 - 13:00

Неделя:
почивен ден

Къде се намираме?

гр.Благоевград бул.Св. Св. Кирил и Методии 24Г

Имейл

office@unidiamed.com

Свържете се на

073 831 190

0886 330 463

Последвайте ни