ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ за извършване на някои изследвания. ПовечеНовини
За нас

За медико-диагностична лаборатория Унидиамед - Благоевград

За нас

Лаборатория UNIDIAMED е лицензирана по Закона за лечебните заведения и акредитирана от Министерството на Здравеопазването. Тя е създадена на 2.02. 2004 година с идеята да предложи висококачествени лабораторни анализи, в най-широка гама, с професионално обслужване насочено към всеки пациент. От октомври 2014 година приема своите пациенти в нова, модерно оборудвана и съобразена с всички медицински стандарти лаборатория.

За времето от създаването си до днес, тя се налага трайно на пазара на медицински услуги, благодарение на възприетите принципи на работа от целия екип:

Нашата визия

Екип от медицински специалисти, посветил усилията си на здравето на своите пациенти, като им осигурява най-добра лабораторна диагностика, основаваща се на задължително качество, гарантирана точност, своевременност, етичност, на достъпна цена и удоволетвореност.

Нашата мисия

Да бъдем водещи в предлаганите диагностични тестове, информация и обслужване.

Лоялност

Истината е ключа към нашия успех. Нашите действия и решения са посветени единствено и само на истината. Ние сме честни и откровени към своите пациенти и помежду си.

Отговорност

Като екип и всеки поотделно, ние поемаме пълна отговорност за действията си и последиците от тях във всичко, което правим. Стремим се да продължаваме да се усъвършенстваме, вярвайки, че компетентността, сигурността и взискателността приобщават към работна дисциплина, която е залог за най-добри постижения.

Колаборация

Ние вярваме в колективните усилия и в неограничените възможности на съвместната енергия. Още от създаването на лабораторията работим и непрекъснато разширяваме сътрудничеството си с водещи специалисти от различни области на медицинската диагностика в България и Европа, утвърдени лаборатории и специализирани медицински центрове. Това дава възможност на нашите пациенти да направят на място всички назначени изследвания, без да губят време и да получат резултати в най-кратки срокове, с максимално качество.

Екип

Екип от доказани в областта си специалисти, даващи максимума от себе си и своите знания, за да успеят да дадат на своите пациенти най-добрите резултати и компетентни услуги.

Повече

Поглед отвътре

С годините натрупахме богат опит, който ни помогна в новата лаборатория да оптимизираме работното пространство и да създадем комфорт и уютна атмосфера за нашите пациенти.

Повече

Защо точно нас

Защото имаме амбицията винаги да сме на върха. Защото вършим работата си професионално и сме отдадени изцяло на желанието си да помогнем на всеки пациент.

Повече