ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ за извършване на някои изследвания. ПовечеНовини
Новини

Новини за Медико-диагностична лаборатория Унидиамед

Революционен ДНК тест

Революционен ДНК тест става част от пренаталната диагностика

PrenaTest™ е трето поколение скринингов ДНК тест за пренатална диагностика в първия триместър на Синдром на Даун, Синдром на Едуардс, Синдром на Патау (тризомии 21, 18 и 13) и най-честите дефекти свързани с половите хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY).

още...
Революционен ДНК тест

Тест за хранителна непоносимост

Хранителната непоносимост обикновенно не застрашава живота, но предизвиква неприятни усещания и дискомфорт. Симптомите от хранителната непоносимост могат да се отложат с часове дори с дни, което прави трудно диагностицирането на проблема. Страдащите от хранителна непоносимост често се оплакват от сънливост или замаяност и общо чувство за неразположение. Тези симптоми често се задържат за по - дълго време, дори години.

още...
Нов тест доказва риска от преждевременно раждане

Нов тест доказва риска от преждевременно раждане

Наличието на фетален фибронектин във влагалището на бременната жена до 22 г.с. е нормално. При една нормално протичаща бременност между 22 г.с. и 35 г.с. не би трябвало да се открива фетален фибронектин в цервико-вагиналната секреция. Присъствието му е високоинформативен биологичен маркер за риск от преждевременно раждане. Неговото изследване в комбинация с измерване дължината на маточната шийка е отличен скринингов метод за оценка на риска от преждевременно раждане.

още...

Екип

Екип от доказани в областта си специалисти, даващи максимума от себе си и своите знания, за да успеят да дадат на своите пациенти най-добрите резултати и компетентни услуги.

Повече

Поглед отвътре

С годините натрупахме богат опит, който ни помогна в новата лаборатория да оптимизираме работното пространство и да създадем комфорт и уютна атмосфера за нашите пациенти.

Повече

Защо точно нас

Защото имаме амбицията винаги да сме на върха. Защото вършим работата си професионално и сме отдадени изцяло на желанието си да помогнем на всеки пациент.

Повече