ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ за извършване на някои изследвания. ПовечеНовини
Качество

Качество на медико-диагностична лаборатория Унидиамед - Благоевград

Екип

Ние от екипа на лаборатория UNIDIAMED разбираме, че зад всеки биологичен материал и резултат от изследване стои един човешки живот. Ето защо се стремим да предоставим обслужване и продукти с качество без компромис—без грешки, навреме, 6 дни в седмицата. За да гарантираме това, ние използваме и прилагаме:

Апаратура
Работим с най-съвременна апаратура и реактиви за диагностични анализи на водещи фирми в областта на лабораторната диагностика –Siemens, Diatron, Olympus, Axis-Shield, Dialab. Инсталирането и поддръжката се осигурява от оторизирани сервизи на фирмите производители.

Качествен контрол
В лаборатория UNIDIAMED е въведена система за ежедневен вътрешен лабораторен контрол на всички извършвани анализи. Непрекъснато участваме в Националната система за външна оценка на качеството с придобиване на актуални сертификати.

Сигурност и безопасност
Вземането на кръв се осъществява чрез индивидуална затворена система вакутейнери, осигуряваща необходимата надеждност на резултатите, сигурност за пациента и обслужващия екип. За най-малките ни пациенти използваме специални микротейнери и автоматични игли, благодарение на които болката от убождане е минимална.

Вземането на друг биологичен материал се извършва с помощта на стерилни контейнери и среди, съобразени с вида на пробата, гарантиращи правилното им съхранение и транспортиране.

Всички използвани консумативи и биологичен материал се унищожават в оторизиран екарисаж.

Лабораторна информационна система
Лабораторната информационна система Нисет– Лаб "Експерт" дава възможност за създаване на интегрирана вътрешно-лабораторна система за цялостна организация на работата. Предимства са: бърза регистрация и обработка на медицинската документация, връзка между апаратурата и информационната система,генериране на справки и журнали, създаване на електронно досие на всеки пациент и възможност за получаване на резултати по Internet./ за пациенти—чрез генериране на уникален цифров код, който се получава в лабораторията, а за лекари—достъп до резултатите на техните пациенти чрез личен идентификационен номер и парола.

Екип

Екип от доказани в областта си специалисти, даващи максимума от себе си и своите знания, за да успеят да дадат на своите пациенти най-добрите резултати и компетентни услуги.

Повече

Поглед отвътре

С годините натрупахме богат опит, който ни помогна в новата лаборатория да оптимизираме работното пространство и да създадем комфорт и уютна атмосфера за нашите пациенти.

Повече

Защо точно нас

Защото имаме амбицията винаги да сме на върха. Защото вършим работата си професионално и сме отдадени изцяло на желанието си да помогнем на всеки пациент.

Повече