ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ за извършване на някои изследвания. ПовечеНовини
Важна информация

Често задавани въпроси

Какви тестове могат да бъдат извършени в лабораторията?

Лабораторията предлага най-широка гама лабораторни изследвания, информация за тестове и професионално обслужване. Списъкът от лабораторни услуги включва анализи на кръв, урина и други биологични материали. Посетете рубриката "Лабораторни изследвания и услуги" за да се запознаете подробно с видовете диагностични анализи по групи и свързаната с тях информация, а също така брошури за пациента, поръчка за лабораторно изследване.

Как мога да си направя сам изследвания в лабораторията?

Може да си изберете някои от нашите профилактични пакети или панели, имащи пряко отношение към проследяване на определено заболяване. Нашият екип също така може безплатно да Ви помогне при назначаване на правилните изследвания и интерпретация на резултатите от тях.
Ако се интересувате от някакъв специфичен тест, моля обърнете се към Вашия лекар и го попитайте подходящ ли е той за Вас.
За подробна информация относно предлаганите лабораторни анализи се обръщайте към наш консултант.

Трябва ли да си запиша предварително час за извършване на назначените ми изследвания?

Това не е необходимо. Трябва да се съобразите единствено с работното време и специфичните изисквания за всеки тест.

Трябва ли да бъдат извършени на гладно всички кръвни анализи?

Информирайте се предварително за специфичните изисквания за назначените ви лабораторни изследвания. Попитайте за тях насочващия лекар или се обадете в лабораторията. Например, изследването на кръвна захар изисква пробовземането да бъде извършено задължително на гладно; изследване на триглицериди, холестерол и неговите фракции се извършва след 12 часово гладуване.
Важно е да информирате обслужващия Ви екип за прием на определени медикаменти в момента на изследването. Например, желязосъдържащи препарати, препарати имащи отношение към кръвосъсирването и други.

Колко време е необходимо за получаване на резултатите от извършените изследвания?

Голяма част от изследванията са готови още същия ден. Вашият лекар също би могъл да ги разгледа, след като е регистриран в лабораторията за достъп през Internet до резултатите на своите пациенти. Има лабораторни тестове, извършването на които изисква повече време. За тях, в лабораторията ще получите талон с точна информация за деня и часа, когато резултатите Ви ще бъдат готови.

Как мога да получа резултатите от направените ми изследвания?

Има няколко начина:

  • На място в лабораторията
  • По Internet, чрез уникален цифров код, който ще получите в лабораторията при вземане на материала
  • По e-mail
  • По куриер
  • От Вашия лекар, чрез неговата регистрация за достъп до резултатите на своите пациенти

Мога ли да получа копие от стари мои изследвания?

Всеки пациент в лабораторията има свое електронно досие, в което се съхраняват всички негови изследвания. При необходимост могат да бъдат отпечатани резултати от по-стари изследвания.

Екип

Екип от доказани в областта си специалисти, даващи максимума от себе си и своите знания, за да успеят да дадат на своите пациенти най-добрите резултати и компетентни услуги.

Повече

Поглед отвътре

С годините натрупахме богат опит, който ни помогна в новата лаборатория да оптимизираме работното пространство и да създадем комфорт и уютна атмосфера за нашите пациенти.

Повече

Защо точно нас

Защото имаме амбицията винаги да сме на върха. Защото вършим работата си професионално и сме отдадени изцяло на желанието си да помогнем на всеки пациент.

Повече